Kantówka 6,5×6,5×100 [cm] Heblowana, Formatowana, Fazowana
28,80 zł brutto
Długość: 100 cm | |
Przekrój kantówki: 6,5x6,5 cm | |
Surowa: Nie | |
Heblowana: Tak | |
Fazowana: Tak | |
Formatowana: Tak |
w magazynie
Zapytaj o produktKantówka 6,5×6,5×100 Heblowana, Formatowana, Fazowana
Kantówka 6,5×6,5×100 Heblowana, Formatowana, Fazowana to produkt najwyższej jakości, który znajduje zastosowanie w różnorodnych projektach budowlanych i stolarskich. Wykonany z doskonałej klasy sosny, charakteryzuje się wyjątkową trwałością i estetyką wykończenia.
Specyfika produktu:
- Długość: 100 cm
- Typ drewna: Sosna
- Rodzaj obróbki: heblowana, formatowana, fazowana
O produkcie:
Dzięki procesowi heblowania, Kantówka 6,5×6,5×100 Heblowana, Formatowana, Fazowana posiada bardzo gładką powierzchnię, co ułatwia malowanie, lakierowanie bądź aplikowanie innych rodzajów wykończeń. Formatowanie zapewnia doskonałą precyzję wymiarów, a fazowanie krawędzi dodaje estetyki oraz zapobiega powstawaniu drobnych uszkodzeń mechanicznych podczas montażu.
Zastosowania:
Ten unikalny materiał doskonale sprawdza się zarówno w konstrukcji podstawowych elementów nośnych budynków, jak i przy tworzeniu detali architektonicznych czy w elementach wykończeniowych. Jego wszechstronność pozwala na wykorzystanie w szerokim spektrum projektów – od pergoli, altan, po bardziej wymagające struktury budowlane.
Zalety:
- Wytrzymałość i stabilność wymiarowa.
- Odporność na warunki atmosferyczne, dzięki wysokiej jakości drewna sosnowego.
- Łatwość obróbki, co przyspiesza czas realizacji projektów.
- Termin realizacji zamówienia: do 10 dni roboczych, umożliwiający szybkie rozpoczęcie prac.
Zdecyduj się na Kantówka 6,5×6,5×100 Heblowana, Formatowana, Fazowana, by zapewnić sobie materiał, który jest nie tylko efektywny w użytku, ale również estetycznie urzeka swoim wyglądem. Idealna harmonia pomiędzy funkcjonalnością a estetyką!
Długość | 100 cm |
---|---|
Surowa | Nie |
Heblowana | Tak |
Formatowana | Tak |
Fazowana | Tak |
Przekrój kantówki | 6,5×6,5 cm |
Typ drewna | Sosna |